Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά

Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά - Hello friend ABC News, In the article you read this time with the title Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά, We have prepared this article well for you to read and take the information in it. Hopefully the contents of the post Article ABC News, Article CARS, Article CELEBRITIES, Article ECONOMY, Article HOT NEWS, Article LIFE STYLE, Article NEWS, Article POLITICS, Article REVIEWS, Article Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά, Which we write you can understand. All right, happy reading.

Tittle : Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά
link : Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά

Nice Post


Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά

Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά

Διαβάστε λεπτομέρειες:

ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές ελαιόλαδο,
1 μεγάλο,
(1 ½ φλ.) κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο,
500 γρ. κιμά χοιρινό,
1 ½ κουταλάκι σκόνη μουστάρδας,
3 κουταλάκια γούστερ σος (Worcestershire Sauce),
¼ φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο,
1 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι,
1 κουταλιά πάστα ντομάτας (ή κέτσαπ),
¼ φλ. γάλα,
2 μεγάλα αβγά,
1 φλ. φρέσκα ψίχουλα ψωμιού ή γαλέτα,
αλάτι.

Για την επικάλυψη
2 κουταλιές ελαιόλαδο,
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη,
400γρ. ντομάτες τριμμένες από συσκευασία,
¼ φλ. λευκό κρασί,
1 κουταλιά κέτσαπ,
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο,
αλάτι, πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175°C. Σε ένα μεσαίο τηγάνι, βάζετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε μέτρια-δυνατή φωτιά. Ρίχνετε μέσα τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και μια πρέζα αλάτι. Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, σβήνετε τη φωτιά. Μεταφέρετε τα κρεμμύδια σε ένα πιάτο να κρυώσουν. Στο ίδιο τηγάνι, θα φτιάξετε την επικάλυψη. Αν θα χρησιμοποιήσετε έτοιμη σάλτσα ντομάτας ή κέτσαπ προσπεράστε αυτή την παράγραφο. Βάζετε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε μέτρια-δυνατή φωτιά. Σοτάρετε ανακατεύοντας μέχρι να μυρίσει (20 δευτερόλεπτα περίπου) και προσθέτετε τις ντομάτες, το κρασί, την κέτσαπ, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε και αφήνετε τη σάλτσα να κοχλάσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει και να πήξει. Σβήνετε τη φωτιά και αφήνετε τη σάλτσα κατά μέρος να κρυώσει λίγο μέχρι να τη χρειαστείτε. Ετοιμάζετε το ρολό κιμά: Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζετε τα κρεμμύδια που σοτάρατε στην αρχή και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά για το ρολό. Φορέστε γάντια μιας χρήσης και ανακατεύετε καλά να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Βάζετε τον κιμά σε ένα ταψί φούρνου το οποίο έχετε καλύψει με αντικολλητική λαδόκολλα. Με τα χέρια σας, σχηματίζετε ένα μακρόστενο «καρβέλι». Απλώνετε από πάνω τη σος ντομάτας ή κέτσαπ. Ψήνετε το ρολό στο φούρνο για 1 ώρα. Το αφήνετε να σταθεί για 20 λεπτά περίπου, πριν να το κόψετε και να το σερβίρετε. Είναι φανταστικό.

Appear first on Us News
By ABC News


That's Articles Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά

That's an article Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά This time, hopefully can benefit for you all. Okay, see you in other article posting.

You are now reading the article Συνταγή: Meat loaf – Το κλασικό ρολό με κιμά link https://abconnews.blogspot.com/2017/10/meat-loaf.html

Subscribe to receive free email updates: