Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά

Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά - Hello friend ABC News, In the article you read this time with the title Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά, We have prepared this article well for you to read and take the information in it. Hopefully the contents of the post Article ABC News, Article CARS, Article CELEBRITIES, Article ECONOMY, Article HOT NEWS, Article LIFE STYLE, Article NEWS, Article POLITICS, Article REVIEWS, Article Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά, Which we write you can understand. All right, happy reading.

Tittle : Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά
link : Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά

Nice Post


Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά

Η 61χρονη ηθοποιός λέγοντας πως αφότου παντρεύτηκε τον τρίτο της σύζυγο Μαρκ Λέβινσον το 1998, σκέφτηκε να ξεκινήσει θεραπείες για εξωσωματική γονιμοποίηση

Kατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν «Life Stories», η Κιμ Κάτραλ, γνωστή ως ως Σαμάνθα στο «Sex and the City» μίλησε, μεταξύ άλλων για την μητρότητα αλλά και τη σχέση της με τις συμπρωταγωνίστριές της.

Η 61χρονη ηθοποιός λέγοντας πως αφότου παντρεύτηκε τον τρίτο της σύζυγο Μαρκ Λέβινσον το 1998, σκέφτηκε να ξεκινήσει θεραπείες για εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά αποφάσισε τελικά να μην το κάνει εξαιτίας του απαιτητικού προγράμματος γυρισμάτων της σειράς Sex and the City, που έκανε πρεμιέρα εκείνο τον Ιούνιο.

«Σκέφτηκα: εντάξει, έχω γυρίσματα 19 ώρες την ημέρα... το πρωινό της Δευτέρας μου ξεκινά στις 4.45 π.μ. και φτάνει μέχρι τις μία ή δύο το πρωί. Πώς θα μπορούσα να συνεχίσω να το κάνω αυτό, ειδικά αφού ήμουν στα 40;» δήλωσε. «Και τότε συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη δέσμευση ήταν οι θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης». «Σκέφτηκα: "Δεν νομίζω ότι θα συμβεί". Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα "Ίσως να μην το κάνω αυτό"» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν έχει νιώσει το μητρικό ένστικτο, η Κάτραλ απάντησε: «Ναι, νομίζω πως είναι μέρος της γυναικείας ύπαρξης. Αλλά προφανώς η τύχη, το χρονοδιάγραμμα, η μοίρα, δεν ξέρω».

Αυτό το ένστικτο την ενέπνευσε να καθοδηγεί και νέες ηθοποιούς. «Νόμιζα ότι έχω ένα μέρος για να είμαι μητέρα εδώ, όχι βιολογική μητέρα, αλλά μαμά, θεία και φίλη. Και αυτό μου έδωσε πραγματικά τόσα πολλά, όσα δίνω παίρνω τα διπλάσια» συνέχισε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στην ίδια συνέντευξη η Κιμ Κάτραλ είπε ότι ποτέ δεν υπήρξε φίλη με τις συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά. «Δεν ήμασταν ποτέ φίλες. Ήμασταν συνάδερφοι και κατά κάποιον τρόπο είναι υγιές γιατί ξεχωρίζεις τα επαγγελματικά από τα προσωπικά. Όλες τους έχουν παιδιά και είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη, κι από τότε που τελείωσε η σειρά περνάω τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, οπότε δεν τις βλέπω. Το κοινό σημείο αναφοράς ήταν η σειρά και τώρα αυτή έχει τελειώσει». «Κι αυτό είναι κάτι ακόμα που με στενοχωρεί. που ποτέ κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο για να σε βρει και να ρωτήσει απλώς "Τι κάνεις;"», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι αυτή που ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει τρίτη κινηματογραφική μεταφορά της σειράς, τα οποία η ίδια αποκάλεσε «γελοία». «Ποτέ δε ζήτησα χρήματα» είπε η Κάτραλ. «Το να με θεωρούν κάποιο είδος ντίβας είναι απολύτως γελοίο».

Ωστόσο, πηγές ανέφεραν στο περιοδικό People πως η Κάτραλ είχε «εξωφρενικές απαιτήσεις» για να πάρει μέρος και πάλι στην συνέχεια της ταινίας.

Appear first on Us News
By ABC News


That's Articles Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά

That's an article Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά This time, hopefully can benefit for you all. Okay, see you in other article posting.

You are now reading the article Γιατί η Σαμάνθα από το "Sex and the City" δεν έκανε παιδιά link https://abconnews.blogspot.com/2017/10/sex-and-city.html

Subscribe to receive free email updates: