Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές

Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές - Hello friend ABC News, In the article you read this time with the title Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές, We have prepared this article well for you to read and take the information in it. Hopefully the contents of the post Article ABC News, Article CARS, Article CELEBRITIES, Article ECONOMY, Article HOT NEWS, Article LIFE STYLE, Article NEWS, Article POLITICS, Article REVIEWS, Article Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές, Which we write you can understand. All right, happy reading.

Tittle : Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές
link : Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές

Nice Post


Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές

Οι συμβουλές των διατροφολόγων

Οι καλύτερες και οι πιο εύκολες συμβουλές από ειδικούς για να χάσεις γρήγορα και εύκολα τα κιλά που θες.

Οι συμβουλές των διατροφολόγων

Φυτικές ίνες: Σα να λέμε, το Α και το Ω του να χάσεις κιλά. Θα ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σου, θα σε κρατήσουν χορτασμένη για περισσότερο, ενώ παράλληλα κάνοντας τη διαδικασία της πέψης να κρατά περισσότερο, βοηθούν τον οργανισμό σου να κάψει περισσότερες θερμίδες.

Αλκοόλ: Αν θες να χάσεις γρήγορα κιλά, θα πρέπει να απαρνηθείς για λίγο καιρό την κατανάλωση αλκοόλ. Προκαλεί φούσκωμα και χαλαρώνει τη δύναμη της θέλησής σου, οπότε τελικά κινδυνεύεις να \να ενδώσεις στο φλερτ απαγορευμένων παχυντικών λιχουδιών. Εκτός όμως από αυτό, περιέχει και αρκετές θερμίδες, που ακριβώς επειδή είναι υγρές είναι λιγότερο πιθανό να σε χορτάσουν, με αποτέλεσμα να πιες κι ένα ποτηράκι παραπάνω.

Πολύ νερό: Κράτα τον οργανισμό σου ενυδατωμένο πίνοντας καθημερινά τουλάχιστον 1,5 λίτρα νερό. Μ΄ αυτόν τον τρόπο θα τον βοηθήσει παράλληλα αποτοξινωθεί από τις τοξίνες. Επίσης, το ήξερες πως πολλές φορές έχουμε την τάση μπερδεύουμε την πείνα με τη δίψα; Την επόμενη φορά που νιώσεις πως έχεις λιγούρες, φρόντισε να καταναλώσεις πρώτα 1 μεγάλο ποτήρι νερό.

Θερμίδες: Χωρίς να γίνεις υπερβολική, ξεκίνα να παρακολουθείς τις θερμίδες που καταναλώνεις καθημερινά. Ανάλογα με την ηλικία και το βάρος μας, υπάρχει μια συγκεκριμένη συνιστώμενη ποσότητα θερμίδων που πρέπει να καταναλώνουμε. Έλεγξε τη θερμιδική και διατροφική αξία των τροφίμων που καταναλώνεις μέσα στη μέρα. Πολλά από αυτά, ακόμη και τα πιο υγιεινά, έχουν αρκετές κρυμμένες θερμίδες. Μια καλή ιδέα θα ήταν να ξεκινήσεις ένα διατροφικό ημερολόγιο, στο οποίο θα σημειώνεις τι έχεις φάει μέσα στη μέρα (ώστε να ξέρεις πόσες θερμίδες περιθώριο έχεις), αλλά και να προγραμματίζεις τα γεύματά σου για μέσα στην εβδομάδα.

Η συμβουλή των προπονητών

Διαλειμματική άσκηση (intervals): Ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις φωτιά στις θερμίδες και το λίπος, κρύβεται σε αυτού του είδους τις προπονήσεις. Προγράμματα ασκήσεων όπως Tabata είναι ιδανικά για να ξεκινήσεις, αν και η διαλειμματική προπόνηση είναι εύκολα εφαρμόσημη σε κάθε είδους άσκηση, από το τρέξιμο και τα βάρη, μέχρι τις pilates και τη yoga. Το μυστικό είναι να μοιράσεις μέσα στην άσκησή σου 1 εκρηκτικό λεπτό, κάνοντας την όσο πιο γρήγορα μπορείς. Στη συνέχεια επιστρέφεις στο κανονικό σου ρυθμό. Όσες περισσότερες φορές το κάνεις, τόσο περισσότερο λίπος θα κάψεις. Για κάθε λεπτό που κάνεις intervals, υπολόγισε 3 λεπτά δραστήριας αποκατάστασης.

Περπάτημα ή τρέξιμο: Αφιέρωσε έστω και 30 λεπτά την ημέρα στο να περπατάς ή ακόμη καλύτερα να πηγαίνεις για τρέξιμο, ακόμη κι αν είναι γύρω από το τετράγωνο του σπιτιού σου. Είναι βασικότατο, καθώς θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου, έτσι ώστε να μην τείνει να αποθηκεύει ως λίπος την τροφή που καταναλώνεις, αλλά να την χρησιμοποιεί για καύσεις και ενέργεια.

Οι συμβουλές των ψυχολόγων

Μείωσε το στρες: Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μάθεις να διαχειρίζεσαι το άγχος και το στρες σου. Δεν είναι ψέμα πως οι γυναίκες έχουμε την τάση να «τρώμε τα αρνητικά μας συναισθήματα», ενώ αντίθετα οι άντρες τα εκτονώνουν σωματικά. Πάρε παράδειγμα από εκείνους και κάθε φορά που αγχώνεσαι ή στεναχωριέσαι κάνε κάτι δραστήριο για 5-10 λεπτά. Εκτός του ότι η άσκηση θα αποσπάσει την προσοχή σου από το ψυγείο, παράλληλα θα αυξήσει τα επίπεδα ντοπαμίνης στον οργανισμό σου, βοηθώντας σε να νιώσεις μεγαλύτερη ανακούφιση, ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Επιβράβευσε τον εαυτό σου: Είναι σημαντικό να μη νιώθεις πως στερείσαι και τιμωρείσαι γιατί έτσι το πιθανότερο είναι να «σπάσεις» τη διατροφή σου και να κάνεις ένα πολύ… εκρηκτικό πισωγύρισμα στις κακές και παχυντικές διατροφικές σου συνήθειες. Αντίθετα, στόχευσε στο να δημιουργείς και να αποκομίζεις θετικά συναισθήματα και εμπειρίες από την όλη διαδικασία. Από μικρά αξεσουάρ, κοσμήματα, ρούχα, ένα νέο μάθημα yoga, μια βόλτα με το ποδήλατο, ξεκίνα να δημιουργείς θετικούς συσχετισμούς με την προσπάθειά σου, κάτι που μακροπρόθεσμα θα σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου, έτσι ώστε οι υγιεινές συνήθειες να περάσουν στην καθημερινότητά σου.

Η συμβουλή και το τρικ των γκουρού της υγείας

Ύπνος: Επέτρεψε στον εαυτό σου να απολαμβάνει ένα γεμάτο και αναζωογονητικό 8ωρο ύπνο. Η έλλειψη ύπνου οδηγεί στην έλλειψη ενέργεια, η οποία με τη σειρά της οδηγεί στην αναζήτηση ενέργειας σε παχυντικά σνακ.

Τρώγοντας με ενσυναίσθηση: Κάνε κάθε γεύμα σου «ιεροτελεστία», και όχι μια… δουλειά του ποδαριού. Όταν ασχολείσαι παράλληλα με άλλες δραστηριότητες, όταν τρως γρήγορα ή όταν η προσοχή σου δεν είναι στραμμένη στο φαγητό που τρως, καταλήγεις να καταναλώνεις μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές που έχεις πραγματικά ανάγκη. Για να τρως πιο ήρεμα και συνειδητά μπορείς να δοκιμάσεις το εξής τρικ: να ακουμπάς το πιρούνι σου κάτω μετά από κάθε μπουκιά και να μασάς για περισσότερη ώρα την τροφή που βρίσκεται στο στόμα σου.

www.ilovestyle.com

Appear first on Us News
By ABC News


That's Articles Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές

That's an article Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές This time, hopefully can benefit for you all. Okay, see you in other article posting.

You are now reading the article Χάσε αμέσως 3 κιλά με τις πιο εύκολες συμβουλές link https://abconnews.blogspot.com/2017/11/3_2.html

Subscribe to receive free email updates: