Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα

Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα - Hello friend ABC News, In the article you read this time with the title Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα, We have prepared this article well for you to read and take the information in it. Hopefully the contents of the post Article ABC News, Article CARS, Article CELEBRITIES, Article ECONOMY, Article HOT NEWS, Article LIFE STYLE, Article NEWS, Article POLITICS, Article REVIEWS, Article Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα, Which we write you can understand. All right, happy reading.

Tittle : Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα
link : Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα

Nice Post


Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είχε έρθει σε επικοινωνία με τα θύματά του μέσω Twitter

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 27χρονος από την Ιαπωνία σκότωσε και διαμέλισε εννέα ανθρώπους. Πρόκειται για τον Τακαχίρο Σιραΐσι, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μέσα σε δύο μήνες σκότωσε εννέα άτομα και επιχείρησε να εξαφανίσει τα πτώματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είχε έρθει σε επικοινωνία με τα θύματά του μέσω Twitter και τα σκότωνε την ημέρα που τα συναντούσε. Το «δόλωμα» που χρησιμοποιούσε ήταν ότι δήλωνε διαθέσιμος να βοηθήσει όποιον ήθελε να αυτοκτονήσει.

Στη συνέχεια τους καλούσε στο σπίτι του και προσφερόταν να τους βοηθήσει. Στο διαμέρισμα του υπήρχαν τρία φορητά ψυγεία και πέντε κουτιά αποθήκευσης στα οποία βρίσκονταν εννέα κεφάλια μαζί με μεγάλο αριθμό οστών από χέρια και πόδια.

Τα θύματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Η αστυνομία οδηγήθηκε στο διαμέρισμα του Σιράισι στο πλαίσιο έρευνας που διεξήγαγε για την εξαφάνιση μιας νεαρής γυναίκας, η οποία φέρεται να αναζητούσε μέσω Twitter κάποιον με τον οποίο θα αυτοκτονούσε.

Appear first on Us News
By ABC News


That's Articles Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα

That's an article Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα This time, hopefully can benefit for you all. Okay, see you in other article posting.

You are now reading the article Φρίκη στην Ιαπωνία: 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα link https://abconnews.blogspot.com/2017/11/27.html

Subscribe to receive free email updates: